x-rotunarttu Elvi s. 04.01.2005

länsigöötanmaanpystykorvanarttu Nordville Bilberry "Hippu" s. 07.03.2011

länsigöötanmaapystykorvauros Nordville Eric Clapton "Elmo" 28.07.2013

...ja kotiväkensä Emma ja Aki.

sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Kotiutuminen +1pv

Hippu ja Elvi ovat tottuneet toisiinsa selvästi sitten eilisen. Hipun kanssa käytiin yön aikana kahdesti ulkoilemassa. Hippu oli kolmelta yöllä aivan ready lähtemään ulos, eikä pihalla muutamaa metriä enempää tarvinnutkaan kävellä, kun pieni peppu jo laski kohti nurmikkoa :) Ettei ihan heti tarvinnut mennä sisälle, käpösteltiin hiukan aikaa nurmikolla. Muutaman minuutin palloilun jälkeen päästiin takaisin sisälle ja nukkumaan.

Kuudelta aamulla oli sitten Emman vuoro herätä. Tai no, kello oli soimassa 07:15, mutta Hippu päätti alkaa leikkiä ja pikkuisten tassujen töpöstely yhdistettynä narulelun viskomiseen herätti Emman. Pienet korvat olivat sellaisessa asennossa, että Emma lähti pennun kanssa pihalle. Mutta eipä tuosta juurikaan eläin väsähtänyt, mutta saipahan tehtyä tarpeensa :) Sisälle tultuaan Emma leikki Hipun kanssa jokusen tovin, kunnes vaihdoimme leikittäjää ja leikin vielä itse Hipun kanssa melkein puoli tuntia :D Samalla Hippu ja Elvi tutustuivat lisää toisiinsa, ja yrittipä Hippu puraista tätikoiraa hännästä! Yritykseksi jäi, kun Elvi murahti vihaisesti ja poistui makkariin nukkumaan. Hippu ei enää kauaa jaksanut vipeltää, vaan parin minuutin päästä kipusti iskän syliin ja pienet silmäluomet painuivat kiinni. Kannoin perheen pienimmän omaan pahvilaatikkopetiinsä nukkumaan Elvin nukkuessa laatikon vieressä.

Photobucket

Päivän mittaan Hippu ja Elvi ovat olleet enemmänkin tekemisissä, ja huomaa selvästi, kuinka ne alkavat vähitellen ystävystyä. Elvi antaa Hipun nuolla silmäkulmiaan ja välillä Hippu lipaisee Elvin suupieliä :) Suurimman osan ajastaan pikkukoira on nukkunut, ja vaikka aluksi näytti siltä, ettei pahvilaatikkopesä olisi ihan hänen juttunsa, on hauva tykännyt siitä lopulta kovastikin! Juttu taisi olla siinä, että banaanilaatikko piti peittää tyynyllä jotta se neidille kelpaisi :D Mutta nyt se on ottanut sen ihan omaksi pesäkseen. Sisäsiistysopettelukin on onnistunut ainakin meidän mielestämme aivan loistavasti! Puolisallittu sanomalehtikuorrutus lattialla oli aluksikin vain pelkän eteisen laajuinen, mutta sekin on voitu pienentää käsittämään vain ihan oven edustan :) Sisäpissat ovat tulleet tarkasti papereille, ja huomaa aivan selvästi, että Hippu on tajunnut ulkona käymisen pointin!

Kaiken hyvän lisäksi Hippu on löytänyt Elvin vesikupin ja uskaltaa omatoimisesti käydä siitä juomassa. Elvin harmiksi pieni on myös löytänyt Elvin pedin ja leikkii sen päällä kuin se olisi hänen omansa :D Koirat tulevat muutenkin toimeen todella hyvin, ottaen huomioon että Hippu tuli vasta eilen! Hippu osaa hienosti jo myös alistua ja ymmärtää Elvin olevan ylempänä laumassa eikä "hypi nenille". Hiukan kummallinen asia oli porkkana, sitä Hippu ei ihan ymmärtänyt.. Mutta kaikki aikanaan, onneksi ei ole mikään kiire :) Hipun kynnet leikattin tänään myös ensimmäistä kertaa kotiutumisen jälkeen. Heti kun Hippu malttoi rauhoittua, ei kynsien leikkaamisessa ollut enää mitään ihmeellistä :) On tainnut pieni tottua jo kasvattajalla varsin mallikelpoiseksi manikyyrin vastaanottajaksi.

Photobucket
Porkkana ja Hippu tutustuvat

Photobucket
Tutustumisen virallinen valvoja Elvi von Näätimö

Kaiken kaikkiaan on ollut todella mukava ensimmäinen kokonainen päivä osana Hipun laumaa, tulee todella mukava taival göötillisen lauman kanssa!

Photobucket

4 kommenttia:

 1. Hauskan näköinen ipana tuo Hippu! Ja nauratti, että banaanilaatikko (tuo mahtava käyttöesine vai miten se menikään) on taas taipunut uuteen muotoon :)!

  VastaaPoista
 2. Tässä osoitteessa (http://hippukoira.blogspot.com/) seikkailee myös gööttityttö jonka kutsumanimi on Hippu. Hauska löytö tämä blogi:) Hippukoiran blogissa seurataan myös gööttityttö Sirun touhuiluja, joka on Hipun kanssa samassa taloudessa asuva koiruli. T. Maiju

  VastaaPoista
 3. Siitä se lähtee! Hippu on varmasti tyytyväinen uuteen kotiinsa :)

  VastaaPoista
 4. Mahtava idea tuo banaanilaatikko...täytyy pitää mielessä :)Onnea uudelle göötin alulle, oli mukavaa löytää jälleen uusi gööttiblogi :D

  VastaaPoista