x-rotunarttu Elvi s. 04.01.2005

länsigöötanmaanpystykorvanarttu Nordville Bilberry "Hippu" s. 07.03.2011

länsigöötanmaapystykorvauros Nordville Eric Clapton "Elmo" 28.07.2013

...ja kotiväkensä Emma ja Aki.

maanantai 23. toukokuuta 2011

Toukokuinen päivä #23

Tänään on ollut kyllä taas yksi niistä päivistä, jolloin Elvi ja Hippu eivät ole juurikaan malttaneet olla aloillaan :D Hyvänä puolena tässä kuitenkin se, että ovat telmineet kahdestaan hyvässä hengessä ja molemmilla on ollut kivaa! :)

Photobucket
Pieni torkkutauko leikin lomassa takaa rallituksen jatkuvuuden...

Lauma on ollut jo jonkin aikaa täydellä vahvuudellaan kotioloissa, kun palkkatyöllistetyllä osuudella on ollut harvakseltaan työvuoroja ja työharjoitteleva osuus on jatkanut viikonloppuvapaata sairastamalla. Koirat ovat toisaalta nauttineet säännöllisestä aamulenkkeilystä alkaen klo 06:58 :) Siitä sitten onkin jatkettu aamuaterioinnilla ja karvatassujen iloisella, tasaisen pörinän säestämällä leikillä. Isäntäväki on vetäytynyt takaisin nukkumaan koirien pitäessä huolen siitä, ettei aktiviteetin määrä huoneistossa ole päässyt vahingossakaan laskemaan :D Välillä on hiukan pitänyt toppuutella innokkaimpia rallituksia, mutta muuten koiruudet ovat oppineet telmimään toistensa rajat huomioiden (välillä kuitenki tuntuu siltä, ettei ainakaan tuolla Hipustimella ole mitään rajoja...).

Photobucket
Välillä on jo isommat puruluutkin jaettu :)

Pian olisi tarkoitus suunnata iltalenkille. Pieni into olisi kokeilla ensimmäistä kertaa Hipunkin kanssa ihan OIKEAA lenkkeilyä. Aiemminkin on tosin käyty puolen kilometrin päässä olevalla kaupalla, mutta silloin pidettiin hetken huilitauko kun isäntäväen joka toinen kävi ostoksilla :) Eilenkin käytiin kyllä metsälenkillä koirat vapaana (hysh! ne oli ihan välittömästi kytkettävissä) ja loppu ilta menikin pikkutassuttajalla nukkuessa. Kävivätpä hauvelit kastautumassa järvessäkin, isompi hieman enemmän kuin pieni, mutta kyllä Hippukin ui jo ainakin 1,5 metriä ihan omatoimisesti!

Tällä kertaa on suunnitelmana tehdä Elvin tavanomaisista lenkeistä se lyhyempi kera Hippulan. Saas nähdä millainen tuokio moisesta tulee, mahtaa pikkukoiralle uni maittaa :)

Photobucket
Siis me EI ainakaan olla leikitty tänään, ei YHTÄÄN!

Photobucket
Elvistä yritettiin ottaa edustuskuvaa, mutta namit olivat kovin suosittuja.. :D

Photobucket
Hipun eduskuva :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti