x-rotunarttu Elvi s. 04.01.2005

länsigöötanmaanpystykorvanarttu Nordville Bilberry "Hippu" s. 07.03.2011

länsigöötanmaapystykorvauros Nordville Eric Clapton "Elmo" 28.07.2013

...ja kotiväkensä Emma ja Aki.

perjantai 6. toukokuuta 2011

Blogia on seurattu ahkerasti!

Blogiin kohdistunut kiinnostus on yllättänyt meidät täysin! Kukapa olisi arvannut, että kuluvan kuukauden ensimmäisten päivien aikana blogiin kohdistuu 348 latauskertaa! Eilen tehtiin suhteellisen tuoreen blogimme päivittäinen kävijäennätys, kun lataustilastot näyttivät lopulliseksi lukemaksi 140 :)

Toivomme, että kiinnostus kahta karvatassuamme kohtaan säilyy ja että saisimme blogille mahdollisimman laajan ja vakituisen lukijakunnan. Mainittakoon, että blogia seurataan Suomen lisäksi melko aktiivisesti myös Ruotsissa, Saksassa ja jopa Yhdysvalloissa! Yksittäisiä vierailuja on lisäksi Venäjältä, Belgiasta ja Singaporesta :D

Kiitokset kaikille lukijoille näistä blogin ensimmäisistä päivistä! Toivottavasti olette saaneet lukea mielenkiintoisia kuulumisia ja olette nähneet viihdyttäviä kuvia koiruuksien taipaleesta :) Jos (ja kun) teillä on kavereita, jotka eivät ole vielä käyneet katsomassa, laittakaa viestiä eteenpäin! Asetetaan tavoitteet korkealle ja yritetään saada Elvin ja Hipun blogi Suomen seuratuimpien koirablogien joukkoon :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti