x-rotunarttu Elvi s. 04.01.2005

länsigöötanmaanpystykorvanarttu Nordville Bilberry "Hippu" s. 07.03.2011

länsigöötanmaapystykorvauros Nordville Eric Clapton "Elmo" 28.07.2013

...ja kotiväkensä Emma ja Aki.

keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Hippu virallistettu

Tänään tuli kasvattajalta uutisia, että Hippu sisaruksineen oli käynyt eilen sirutettavana. Tytön viralliseksi nimeksi valikoitui Nordville Bilberry. Se on nyt sitten virallisesti meidän Musti Mustikka :) Pennut olivat käyneet myös ekaa kertaa ulkona ja kaikki olivat olleet tosi reippaita. Hyvillä mieli siis aletaan pentua totuttamaan uusiin juttuihin, kunhan ehtii kotiutua :)

Elvin kanssa ollaan perjantaina menossa ekoihin vapaatreeneihin, johon on tulossa porukkaa varmaankin vähän vajaan kymmenen koirakollisen verran. Tarkoituksena olisi vähän tehdä ohitusharjoituksia ja harjoitella tauon jälkeen perusjuttuja toisten koirien läsnäollessa. Ekojen treenien perusteella katselen sitten, mitä tulevaisuudessa tehdään. Elvin kanssa tuskin mitään hirveän tavoitteellista, kunhan omaksi iloksemme käydään. Ja Hipsutin pääsee mukaan sitten, kunhan on vaan tarpeeksi iso ja rokotuksetkin kunnossa :)

Tänään on tiedossa varmaan joku ihan tavallinen iltalenkki. Sää näyttää vähän nuhjuiselta, mutta eiköhän sopivalla vaatetuksella pärjää. Ja tietkin alkaa olemaan jo vähän kuivempia, joten on kiva käydä kävelemässä hiekkateitä läheisillä lenkkipoluilla. Koira joutuu pesulle varmasti taas, mutta se on tätä kevättä se :)

- Emma

1 kommentti:

  1. Hienoa että olette alkaneet pitämään blogia, upea juttu! Saan minäkin sitten livitystä pentujen lähtöön kun on helpon reitin takana Hipun kuulumiset...

    VastaaPoista