x-rotunarttu Elvi s. 04.01.2005

länsigöötanmaanpystykorvanarttu Nordville Bilberry "Hippu" s. 07.03.2011

länsigöötanmaapystykorvauros Nordville Eric Clapton "Elmo" 28.07.2013

...ja kotiväkensä Emma ja Aki.

perjantai 15. huhtikuuta 2011

Elvin toimintapäivä

Elvillä oli tosiaan varsin toimintarikas päivä. Itse olin aamulla koulussa, mutta Aki oli aurinkoisen sään innoittamana lähtenyt pitkälle aamulenkille. Lenkki olikin sitten venähtänyt yhdeksän kilometrin mittaiseksi, mutta tyytyväisiä olivat molemmat osapuolet :)


Photobucket
Aki merkkasi lenkin GoogleEarthiin, tuolta se näytti!

Elvi sai nukkua päivän, kun illalla olikin vuorossa ekat vapaatreenit. Elvi oli tosi hyvässä vireessä, ehkäpä juuri pitkän lenkin takia. Ei kauheesti jaksanut välittää muista koirista, vaikka muutaman kerran pääsikin äsähtämään. Tehtiin pari paikkamakuuta, joista toisessa vähän vinkui, mutta pysyi kuitenkin tosi hyvin. Toinen paikkamakuu olikin sitten jo tosi hyvä! Otettiin myös muutamia seuraamisia, saatiin jopa kehuja niistä :) Muuten ei oikeastaan mitään ihmeellistä tehty, kunhan leikittiin siinä toisten koirien läsnäollessa. Elvi pääsi myös tutustumaan pyreneittenmastiffi Puppeen, joka oli ihan kakara, mutta silti Elvin mielestä aika pelottava :D Elvin ilme oli vähän tyyliin "Äiskä, miksi houkuttelit mut ton hirveen kauheen valkosen möhkäleen luokse?!?" Pelottava Puppe.

Oli kivat treenit, ensi viikon keskiviikkona uusiksi :) Silloin varmaan jotain tavoitteellisempaa yritystä, tää oli tällainen tutustumiskerta ja Elvillekin pitkän tauon jälkeen hankala juttu.

- Emma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti