x-rotunarttu Elvi s. 04.01.2005

länsigöötanmaanpystykorvanarttu Nordville Bilberry "Hippu" s. 07.03.2011

länsigöötanmaapystykorvauros Nordville Eric Clapton "Elmo" 28.07.2013

...ja kotiväkensä Emma ja Aki.

tiistai 12. huhtikuuta 2011

Esittäytymisiä!

Moikka!

Kun toinen koira on tassuttelemassa tähän talouteen täyttämään laumaamme, päätimme vihdoin aloittaa blogin kirjoittamisen. Blogiteksteissä useimmiten esiintyy oma lauma, mutta satunnaisia vierailevia tähtiäkin mahtuu varmasti mukaan.

Laumaamme kuulumme me kirjurit sekä kaksi hassua koiraa :)

Photobucket

Elvi on 6-vuotias sekarotuinen narttukoira, joka tupsahti tähän maailmaan 4.1.2005. Monirotuinen ystävämme omaa äärimmäisen valikoivan kuulon, mutta se on varmasti maailman kiltein koira! Elvillä on hassut laakakorvat, ja se tottelee myös lempinimiä Näätä, Elvikki, Näätikki ja useita muita nimityksiä. Rakkaalla lapsella on monta nimeä! Elvin rotusekoitus kattaa collien, suomenpystykorvan, itäsiperianlaikan ja cavalier kingcharlesinspanielin.

Photobucket

Hippu on 7.3.2011 syntynyt länsigöötanmaanpystykorvan alku. Pikkuinen narttukoira on Elvin uusi pentukaveri ja hän muuttaa meille 30.4. Tampereelta. Hippu on Kennel Nordvillen (kasv. Jari Mäki) jalostustyön tulos. Hipun vanhemmat ovat Svedala Peppi Porslinsdocka eli tuttavallisemmin "Peppi" ja Region's Cute Channel eli lyhyemmin "Optio".

Tervetuloa seuraamaan blogiamme, toivottavasti jaksat lueskella enemmänkin :) !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti