x-rotunarttu Elvi s. 04.01.2005

länsigöötanmaanpystykorvanarttu Nordville Bilberry "Hippu" s. 07.03.2011

länsigöötanmaapystykorvauros Nordville Eric Clapton "Elmo" 28.07.2013

...ja kotiväkensä Emma ja Aki.

keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Elvin treenit

Tänään oli toiset vapaamuotoiset treenit ja meinattiin jo perua oma meno sateen takia. Elvi kun ei oikein sateella tykkää ulkona hengailla ja ilmakin oli aika viileä. Sade kuitenkin taukosi, joten uskallettiin sitten uhata säätä. Matkalla tosin alkoi sataa enemmän kuin koko päivänä, että märkiä me oltiin jokatapauksessa. Treeneihin ei sitten meidän lisäksi tullutkaan kuin neljä koirakkoa, mutta hyvin saatiin kuitenkin treenailtua :)

Harjoiteltiin Elvin kanssa seuraamisen liikkeelle lähtöjä, ne oli ihan hyviä. Yritin myös vähän pistää namia piiloon, kun Elvi tuppaa pitämään katsekontakia Frolicin kanssa ennemmin kuin mun :D Tositosi kivana juttuna otettiin ruutua, mutta siitä pitäs nyt päästä vähän eteenpäin jotenkin. Pitää mietiskellä, miten edetä hommassa. Mut se on ainakin Elvin mielestä kivaa :D Tehtiin vähän kaukoja ihan läheltä, oli kivoja :) Muuten sitten seurailtiin muitten tekemisiä ja opeteltiin olemaan vaan nätisti.

Kotiin palasi yksi kappale märkiä ja väsyneitä koiria sekä yksi kappale märkiä ja kuolaisia ihmisiä. Kivaa oli :)! Ensi viikolla mennään vielä varmaan perjantaina, sit me ehkä jäädään vähän pentulomailee <3

- Emma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti