x-rotunarttu Elvi s. 04.01.2005

länsigöötanmaanpystykorvanarttu Nordville Bilberry "Hippu" s. 07.03.2011

länsigöötanmaapystykorvauros Nordville Eric Clapton "Elmo" 28.07.2013

...ja kotiväkensä Emma ja Aki.

tiistai 28. kesäkuuta 2011

Koirat Nousiaisissa, isäntäväki Tukholmassa

Pitkästä aikaa pääsee kertomaan jotain uutta koirien elämästä :) Tavallinen kotielämä ei ole kokenut mitään mullistuksia: Elvi ja Hippu tulevat toimeen päivä päivältä paremmin ja suurin osa koirien ajasta kuluukin vierekkäin nukkuessa tai keskenään leikkiessä.

Photobucket
Hippu - onneksi sillä ei ole luppakorvia...

Photobucket
Piiloutuminen.. Yritys: hyvä. Toteutus: ei niin hyvä :D

Viikonloppu kuluikin koirilla ensimmäistä kertaa sijaislauman ylläpitäminä. Sijaislauma asusti Nousiaisissa ja sen muodostivat Emman vanhemmat. Elvi ja Hipustin vietiin perjantaina iltapäivällä hoitoon ja sitä muu kotiväki jatkoi kohti Keravaa, jossa odottivat Akin vanhemmat. Sieltä matka jatkui lauantaina Helsingin kautta Silja Serenadella kohti Tukholmaa. Reissu tuli kokolailla sopivaan rakoon, koska Emmalla on ollut suunnilleen riittävästi työharjoittelupäiviä tallilla ja nyt saatiin järjesteltyä yhteinen pitkä vapaa viikonloppu :) Vielä kun Silja sponsoroi hytin (kiitos Club One -pisteohjelman), oli risteily varsin mukava tapa unohtaa rutiinit.

Laiva lähti Helsingistä lauantaina klo 17. Aurinko suosi meitä matkalaisia ja saipahan sitä otettua muutaman kivan kuvankin otettua laivan irrotessa laiturista :) Tukholmassakin sää oli varsin mukava (pari minuuttia satoi vettä, who cares?) ja tulihan sitähän tuli sitten muutamia kilometrejä käveltyä! Aamulla otettiin reppu selkään ja kamera käteen ja suunnattiin tunnelbanaa Vanhaan kaupunkiin. Sieltä sitten käveltiin vähitellen kauppoja ja kujia kierrellen takaisin laivalle Frihamniin. Kuvat kertokoot reissusta kaiken olennaisen! Lopulta kuitenkin olimme jälleen Helsingissä ja suuntasimme Keravan kautta noutamaan hurtteja Nousiaisista :)

Photobucket
Vanhempaa ja vähän uudempaa arkkitehtuuria Helsingissä

Photobucket
Suomenlinna - Sveaborg

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Ruåtsalainen låkki

Photobucket
Taustalla Globen, joka muistetaan eräästä 4-1 päättyneestä jääkiekon MM-finaalista ;)

Photobucket
Ikkunoita Tukholman Vanhassa kaupungissa

Photobucket
Sergels torget

Photobucket

Photobucket
Ladugårdsgärde

Photobucket
Laivaa maalattiin ja käänneltiin sillä aikaa kun olimme Tukholmassa. Oli sentään oikein päin kun itse palattiin satamaan :D

Tänään käytiin sitten pienemmän kanssa toisissa rokotuksissa Jokioisilla. Eläinlääkäri kertoi samalla yllättäviä uutisia. Kysymys kuului ensin: "Onkos tällä jo alkanut hampaat vaihtua". Noh, mehän olimme molemmat vastaamassa että eipä niitä vielä ole putoillut, mutta tassuttelijanhoivaaja totesikin itse että "Onhan täältä näköjään pari vaihtunut" :D Piti itsekin ihan erikseen vielä kotona tarkistaa, mutta kyllä: Hipulla on ilmeisesti viikonlopun aikana vaihtunut ylhäältä i1:set molemmilta puolilta! :) Päivä päivältä tuo Hippu vaan jaksaa kasvaa. Lienee rankkaa puuhaa kun edelleen nukkuu noin paljon...

Illan vähitellen viiletessä ajateltiin suunnata kohti koirien uikkirantaa noiden hännänheiluttajien kanssa. Aurinko on paistaa porottanut koko päivän ja lämpötila huitelee jossain 30°C tienoilla. Elvi on ainakin tähän mennessä ollut aina ihan hurjan onnellisena ottamassa ilon irti jokaisesta uintimahdollisuudesta, mutta saa nähdä mitä Hippu tykkää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti