x-rotunarttu Elvi s. 04.01.2005

länsigöötanmaanpystykorvanarttu Nordville Bilberry "Hippu" s. 07.03.2011

länsigöötanmaapystykorvauros Nordville Eric Clapton "Elmo" 28.07.2013

...ja kotiväkensä Emma ja Aki.

maanantai 1. heinäkuuta 2013

Tuusulan kaikkien rotujen näyttely

Tällä kertaa siis vain tarinaa Tuusulan näyttelystä :)

Lauantaina mun työpäivän jälkeen pakattiin tavarat ja koirat autoon ja lähdettiin kohti Keravaa. Ajatuksena oli yöpyä Akin porukoilla, jotta aamulla ei sitten tarvitsisi ihan niin aikaisin lähteä liikenteeseen. Puoli yhdentoista maissa startattiin sitten taas auto sunnuntaina ja oltiin Tuusulan urheilukeskuksella hyvissä ajoin. Gööttejä oli jo muutamia paikalla ja leiriydyimme hyvälle paikalle kehän läheisyyteen Nordville Diamondin "Jussi", Gismon Bartin ja Gismon Cedun kanssa. Muut Nordvillet saapuivat jonkin ajan kuluttua ja kuulumisia taas vaihdeltiin. Oli kiva nähdä pitkästä aikaa Hipun veli Riki (N. Barberry), viimeksi ollaan oltu samassa paikassa varmaan reilu vuosi sitten. Hipun, Rikin ja Jussin lisäksi "meitä" oli lähtenyt mukaan vielä Kössi (N. Bearberry). Mukava porukka siis saatiin kasaan ja toiveissa oli myös päästä esittämään kasvattajaryhmä.

Ekana kehään meni Jussi, joka esitettiin junioriluokassa. Jussi sai EH:n ja hienon arvostelun. Ja aina vain jaksan ihailla sen mahtavaa luonnetta! :) Riki sai ERI:n ja voitti hienosti urosten avoimen luokan. Kössi sai samoin ERI:n ja voitti urosten valioluokan! Paras uros -kehässä Nordvillellä meni mahtavasti, Riki oli PU-2 ja Kössi PU-3 :) Hienot pojat!!

Jari vei Hipun kehään, koska perjantaisen näyttelytreenin jälkeen totesin, että en halua mennä tuhlaamaan rahoja ja pilaamaan Hipun mahdollisia mahdollisuuksia ( :D ) omalla jännittämisellä. Alkuun Hippu vähän nuuskutteli ja pomppi, mutta seisoi hyvin ja näytti lopuksi vähän jo liikettäkin. ERI tuli ja kilpailuluokassa se alkoi jo selvästi liikkua paremmin. Hippu sijoitettiin viidestä avoimen luokan nartusta toiseksi, johon olimme TODELLA tyytyväisiä! Harmillisesti SA:ta ei kuitenkaan herunut, joten PN-kehään ei ollut enää asiaa. Jussi Liimatainen antoi Hipusta seuraavanlaiset arvion: "Linjakas narttu. Erinomainen pää ja ilme. Kookkaat korvat. Pitkä kaula ja suora selkä. Hyvä etuosan rakenne. Voimakkaat takakulmaukset. Hyvät värimerkit. Takaliikkeet saisi olla tehokkaammat."

Mutta näillä tuloksilla saimme siis kasvattajaluokan kasaan ja minäkin uskaltauduin kehään Hipun kanssa Jarin esittäessä Rikin. Tässä kohtaa Hipulta oli ilmeisesti jo suurin touhuamisen tarve hävinnyt, joten se käyttäytyi ja liikkuin oikein kivasti :) Tuomarin mielestä tasaisella ryhmällä saimme KP:n ja Nordvillestä tuli ROP-kasvattajaryhmä!

Ryhmäkehässä (yllättäen) ei ilmeisesti enää kovin paljoa miellytetty tuomarin silmää, joten kotiinlähtö tuli. Hyvillä mielin kuitenkin lähdettiin, koska koirat jaksoivat esiintyä hyvin koko päivän ja ylpeitä saa kyllä olla joka ikisestä :)

Päivä oli mitä mahtavin, seura oli erittäin hyvää ja aurinkokin porotteli siihen malliin, että allekirjoittaneella on mukavasti palanut paidan reunuksesta niskaan saakka... :D Elvikin taisi viihtyä ihan mukavasti, vaikka joku koira aina välillä suvaitsi työntää perskarvansa liian lähelle kuningattaren linnaketta ja piti vähän hammasta väläyttää :D

Kiitämme siis kaikkia seurasta ja nähdään taas, erkkarissa varmaan seuraavan kerran! :)

 photo Hippu_blogi_2_zps5cad69f8.jpg
Hippu AVO ERI AVK2

 photo Jussi_blogi_zps66e388c2.jpg
Jussi JUN EH JUK2

 photo Kossi_blogi_zpsc9dd21e6.jpg
Kössi VAL ERI VAK1 SA PU-3

 photo Riki_blogi_zps7f59cb26.jpg
Riki AVO ERI AVK1 SA PU-2

 photo ryhma_blogi_zps90444916.jpg
Kennel Nordville KASV1 KP

Pidetään lippu korkealla jatkossakin!

- Emma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti