x-rotunarttu Elvi s. 04.01.2005

länsigöötanmaanpystykorvanarttu Nordville Bilberry "Hippu" s. 07.03.2011

länsigöötanmaapystykorvauros Nordville Eric Clapton "Elmo" 28.07.2013

...ja kotiväkensä Emma ja Aki.

tiistai 10. huhtikuuta 2012

Näyttelyuutisia

Eilen Hippu pääsi vihdoin osallistumaan ensimmäiseen viralliseen näyttelyynsä! Jännitys oli korkealla, mutta tyytyväisiä olemme päivän saavutuksiin.

Osallistuimme Ruovedellä järjestettyyn pääsiäisen ryhmänäyttelyyn ja tuomarina oli Esko Nummijärvi. Elvikin lähti mukaan kannustusjoukkoihin ja sai koeajaa uuden kevythäkin :D Ihan lepposaa sillä näytti olevan, katseli häkistä maailmaa kun päällä oleva luukku oli auki.

Hippu oli oma ihana ja höhlä itsensä koko päivän, jotain actionia olis pitänyt koko ajan olla. Kehässä se oli kuitenkin tosi kivasti ja harjoittelun tulokset olivat nähtävissä :) Harjoittelua kaivataan yhä paljon sekä seisomisessa (seisoo takajalat kovin alla, selkälinja menee huonoksi) että liikkumisessa (edistää helposti ja kulkee niska kierossa kun pitää katsekontakia niin tiiviisti), mutta erittäin tyytyväinen olin käytökseen ottaen huomioon, kuinka hankalaa kaikki oli aluksi!

Osallistuimme kahden nartun lisäksi siis junioriluokkaan ja tuloksena oli JUN ERI JUK1 ! Sa:ta emme saaneet, mutta tuomari sanoi, että kahden kuukauden päästä Hippu ja siskonsa ovat molemmat Sa:n arvoisia ;) Kokonaisuudessaan 12 koirasta Sa:n sai vain kaksi narttua.

Arvostelu:
"Rotutyyppi erinomainen, mittasuhteiltaan oikea, kaunis pää, vähän kookkaat korvat, hyvä naamamaski, erinomainen pitkä kaula, hyvä selkä, kevyt rintakehä, kyynärvarret vähän löysät, takaraajat erinomaiset, karvanlaatu oikea, kilpailee tänään niukassa karvassa, liikkuu & esitetään hyvin."

Tästä on siis hyvä jatkaa Tampereen KV:hen toukokuussa. Nyt me yritetään saada loputkin talvikarvat pois ja edes vähän uutta karvaa tilalle :D

Osallistuimme myös kasvattajaluokkaan yhden siskon ja kahden veljen kera, tuloksena ROP-kasvattajaryhmä ja KP! Ryhmäkehiin emme kuitenkaan jääneet.

Kuvasatoa vielä, tietenkin!

Photobucket
Pöydällä, Hippua ei tainnut oikein kiinnostaa :D

Photobucket
Liikkeessä :)

Photobucket
Ja se tiivis katsekontakti :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti